DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2019

XXIV.Jihočeská výstava psů - 2.3.2019 - Výsledky

Jako každý rok naše Kynologické sdružení pořádalo první březnovou sobotu výstavu psů. XXIV. ročník Jihočeské výstavy psů se konal na Výstavišti ČB v pavilonu T1, kde se sešlo 617 psů různých plemen. Na oblastní výstavu se přihlásilo 408 jedinců, na klubovou výstavu Klubu anglických bulldogů ČR 28 jedinců a na klubovou výstavu Klubu chovatelů teriérů 181 jedinců. 

Přijeli nám posuzovat rozhodčí z České republiky - OBLASTNÍ VÝSTAVA - Václavík Miroslav, Vondrouš Otakar, Ing. Jančík Leoš, Ing. Veronika Chrpová, PhD., Márová Petra a MUDr. Raba Milan. KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHT - Kubeš Robert, Gabriela van Ruiten Hajnová, Alena Auerbach. KLUBOVÁ VÝSTAVA KABCR - MUDr. Raba Milan.

Připraveny byly ceny za tituly "Vítěz třídy", CAJC, CAC, res.CAC, krásné kokardy za "Oblastní vítěz", BOB a BOS. V závěrečných soutěžích obdrželi poháry a ceny všichni jedinci na prvních třech místech.

Na výstavě byly prodejní stánky, kde se daly koupit chovatelské potřeby (od pamlsků, hraček, dek, pelíšků, samolepek, až po vodítka a obojky). 

Vítěze XXIV.Jihočeské výstavy psů vybral pan rozhodčí Miroslav Václavík a stal se jím pes plemene toy foxteriér NIKON FOKS IGRUSHKA DLYA DRUGA - majitelé Nováková Iveta a Nováková Jana. Mnohokrát gratulujeme!!!

VÝSLEDKY 2.3.2019

Výsledky - Závěrečné soutěže - ZDE

Výsledky kompletní - povýstavní katalog - ZDE

Fotogalerie ze závěrečných soutěží - ZDE

Fotogalerie č.1 - momentky z výstavy